+45 89 80 67 67 info@alstraeservice.dk

Beskæring af træer og buske i Sønderjylland

Begynder træer, buske og hæk at tage for meget lys, luft og plads i din have? Så lad Als Træservice beskære dem, så din have fremstår veltrimmet, lys og imødekommende.

Vi beskærer træer, buske og hække med respekt for helheden

Alle beskæringsarbejder udføres med fokus på helheden, levedygtigheden og bevoksningens fremtidige udvikling. Vi tilbyder:

Beskæring af træer

Få fjernet de grene, som skygger for have, bolig og naboer.

Beskæring af buske

Få trimmet havens buske, så de bliver en fryd for øjet.

Beskæring af hække

Vi kan skære den vilde hæk til, så den bliver nemmere at klippe

Veludført arbejde til aftalt tid og pris

Indhent uforpligtende tilbud

Når naturen tager overhånd, bliver haven nemt til et vildnis

Beskæring er som at blive klippet. Det tynder ud, skaber en skarpere profil og får bevoksningen til at fremstå mere veltrimmet og pæn.

Beskæring af træer

Har havens træer vokset sig så store, at bladene skaber skygge på steder, hvor du gerne vil have lys og luft til det, der skal gro? Eller skygger for terrassen eller taget, så der begynder at gro alger, mos og måske endda større vækster?

Så kan vi fjerne de grene, som skaber skygge og andre gener. Enten med topkapning af træernes krone eller ved at tynde ud i grenenes sideskud.

Det helt store spørgsmål – særligt ved bær- og frugttræer – er, hvornår de skal beskæres. Det ved vi. Så derfor kan du være sikker på, at beskæringen ikke hæmmer træernes vækst. Til gengæld er det så ikke sikkert, at vi kan udføre beskæringen på det tidspunkt, du beder om.

Beskæring af buske

Buske har det med at brede sig og vokse sig så store, at de kommer til at tage både lys, luft og plads op for havens øvrige beplantning. Samtidig får haven et mere ukontrolleret og vildt udtryk.

Her kan vi gå ind og beskære eller helt fjerne større eller mindre dele af busken med respekt for dens levedygtighed, form og fremtoning. Samt eventuelt rodfræse det område, hvor vi har klippet busken helt ned, så du kan bruge jorden til noget andet.

Slutresultatet bliver en veltrimmet, smuk og harmonisk have, hvor du kan få plads til det, du ønsker dig og kan nyde naturen og slappe ordentligt af.

Beskæring af hæk

Med tiden har de fleste hække det med at brede sig både udad og opad. Det gør det svært at holde hækken pæn og veltrimmet med en klipning. Simpelthen fordi grenene med tiden bliver for tykke og vokser sig op i en højde, hvor du ikke rigtig kan komme til.

Her kan vi gå ind og beskære hækken, så den ikke tage mere plads op end nødvendigt – hverken i bredden eller højden. Og kommer ned i en grenstørrelse, som er til at holde med en almindelig hækkeklipper eller hækkesaks.

Beskæringen foretages med respekt for den pågældende hæktype, og så hækken stadig fremstår tæt og giver læ – både for vind og nysgerrige blikke. Men jo, det første år vil det kunne ses, at vi har beskåret hækken. Men snart vil nye skud få hækken til at fremstå lukket og pæn igen.

Udnyt servicefradraget ved beskæring af havens vækster

Vidste du, at du kan udnytte Servicefradraget, når du får beskåret træer, buske og hække?

Det indgår i kategorien havearbejde, som også omfatter bl.a. klipning af hæk – men ikke fældning af træer.

Med servicefradraget kan du få et skattefradrag på udgifterne til vores arbejdsløn på op til 6.600 kr. (2023-beløb) pr. person over 18 år i husstanden, som bidrager til betalingen af vores arbejde.

Du kan også udnytte Servicefradraget til beskæring af træer, buske og hæk i sommerhuset. Dog kun hvis du ikke udlejer det. Husk også på, at fradraget deles mellem helårs- og sommerboligen.

Du indberetter udgifterne til Skattestyrelsen på skat.dk i feltet Håndværkerfradrag og Servicefradrag eller ved at klikke på linket Servicefradrag.

Følg vejledningen, og udfyld de nødvendige felter med oplysninger om betalingsdato, CVR- eller cpr-nummer på den, som har udført og er blevet betalt for arbejdet, samt hvad arbejdslønnen uden moms løber op i.

Vi oplyser arbejdslønnen separat på fakturaer for beskæring af træer, buske og hække, så du nemt kan finde de oplysninger, du skal bruge ved indberetningen.

Veludført arbejde til aftalt tid og pris

Indhent uforpligtende tilbud

Vi kan også hjælpe dig med

I forbindelse med træfældning kan vi også hjælpe dig med:

Topkapning/fældning

Den sikre metode, hvis træet ikke kan fældes ved roden.

Rod- og stubfræsning

Så du kan bruge pladsen til noget andet i din have.

Eget savværk

Få skåret dit gamle træ fra haven op til brænde eller planker.