+45 89 80 67 67 info@alstraeservice.dk

Eget savværk i Sønderjylland

Ville det ikke være fedt med et plankebord i spisestuen med en helt unik historie – f.eks. at plankerne stammer fra det gamle træ, du havde stående i haven. Den drøm kan Als Træservice gøre til virkelighed med vores helt eget savværk.

Vores savværk kan levere savet træ på præcis de mål, du har brug for

– næsten uanset hvor specielle ønsker du har. Vi tilbyder:

Opskæring af træ

Har du træet, skærer vi det på nøjagtig de mål, du skal bruge.

Fældning af træet

Vi kan også hjælpe dig med at fælde træet, der skal skæres op.

Oprydning og stubfræsning

Efter fældningen kan vi rydde op og fjerne træstubben for dig.

Veludført arbejde til aftalt tid og pris

Indhent uforpligtende tilbud

Opskæring af træ på eget savværk

Med vores helt eget savværk kan vi tilbyde at videreforarbejde alle former for træ. Det giver dig mulighed for at få brædder, planker, lægter og stolper på ethvert tænkeligt specialmål.

Opskæring af træ på præcise mål

Vi kan både skære det træ op, du selv kommer med – det kaldes også for lønskæring. Eller har du købt hele træer, f.eks. i et skovbrug, kan vi skære det op på præcis de mål, du har brug for.

Vi kan både hjælpe dig med at fælde træet på din egen grund, finde egnet træ til opgaven andre steder og forestå opskæringen efter dine ønsker. Og har du brug for det, kan vi også rådgive dig om de mest velegnede dimensioner på det tømmer, du skal anvende.

Vi kan skære alle danske og udenlandske træsorter, herunder eg, bøg, ask, poppel, lærk, tuja, ahorn, ceder og lind. Visse hårdtræstyper er dog dyrere at få skåret op, da de slider mere på klingen.

Prisen afregnes på timebasis. Og du får naturligvis et uforpligtende tilbud på forhånd, som du kan regne med holder – medmindre træet gemmer på uforudsete overraskelser.

BEMÆRK: Det træ, du leverer, skal leve op til visse kvalitetskrav for at kunne saves op. Har du f.eks. haft træet liggende så længe, at det er begyndt at rådne eller tære på anden vis, egner det sig ikke til opskæring. Tilsvarende beregnes der tillæg for eventuelle skader på klingen forvoldt af søm eller anderehårde genstande, som ikke er blevet opdaget og fjernet fra træet.

Fældning og efterfølgende opskæring af dit gamle træ fra haven

Står det træ, du gerne vil have savet op, stadig på roden i f.eks. din have, kan vi også tilbyde dig at fælde træet og transportere det hen til savværket.

Vi har mange års praktisk erfaring med træfældning – også under vanskelige forhold, hvor træet står tæt på bygninger, hegn, naboer, offentlig vej eller luftledninger til elforsyningen.

Så drømmer du om at få savet dit gamle træ i haven op til f.eks. et plankebord i spisestuen eller brædder til gulv- eller vægbeklædning, kan vi hjælpe dig hele vejen med at få din drøm til at gå i opfyldelse.

Oprydning og fjernelse af træstubbe efter fældningen

Efter fældningen af træet kan vi også hjælpe dig med oprydningen, ligesom vi kan fjerne træstubben eller træstubbene fra haven med stubfræsning.

Så kan du udnytte pladsen, hvor træet stod, til noget andet. F.eks. et nyt flot bed eller en terrasse af de brædder, som kommer fra træet. Eller til at sætte det plankebord på, som du bygger af det opskårne træ.

Veludført arbejde til aftalt tid og pris

Indhent uforpligtende tilbud

Vi kan også hjælpe dig med

I forbindelse med træfældning kan vi også hjælpe dig med:

Topkapning/fældning

Den sikre metode, hvis træet ikke kan fældes ved roden.

Rod- og stubfræsning

Så du kan bruge pladsen til noget andet i din have.

Eget savværk

Få skåret dit gamle træ fra haven op til brænde eller planker.