+45 89 80 67 67 info@alstraeservice.dk

Topkapning og sektionsfældning overalt i Sønderjylland

Står det træ, du skal have fældet, tæt på bygninger, hegn, offentlig vej eller luftledninger? Så lad Als Træservice topkappe eller sektionsfælde træet. Det giver en mere kontrolleret fældning af træet, så du undgår at få skader eller skabe trafikale eller forsyningsproblemer.

Fældning af træer i alle størrelser

Ingen træer er for store eller for små til at blive lagt sikkert ned af os – uanset om de står ud til vejen, togenes køreledninger eller tæt på din bolig. Vi tilbyder:

Fældning af træet

Vi fælder træet på den mest sikre og forsvarlige måde.

Oprydning efter fældningen

Vi skærer det fældede træ op og rydder op på grunden.

Bortskaffelse af træet

Vi kan bortskaffe eller levere træet opskåret efter ønske.

Veludført arbejde til aftalt tid og pris

Indhent uforpligtende tilbud

Ingen grund til panik – vi skal nok få lagt træet sikkert ned

Med vores mange års erfaring kan du være helt tryg ved at sætte os til at topkappe eller sektionsfælde dit træ. Derved skæres træet ned i mindre stykker, så du undgår skader på både bolig, hegn og vegetation. Og slipper for erstatningskrav fra naboer og offentlige virksomheder.

Hvornår skal træet fældes med topkapning?

Har det træ, der skal fældes, en stor og vidtforgrenet krone med store grene, som risikerer at falde ned over din bolig, hegn, luftledninger eller beskadige andre dele af din have? Eller lande inde på naboens grund eller ude på vejen?

Så bør træet topkappes, før selve stammen fældes på normal vis ved at blive savet over ved roden.

Topkapning kan også anvendes i forbindelse med beskæring af større træer. F.eks. fordi de skygger for boligen, haven eller naboens have.

Topkapning er en vanskelig opgave, der foregår ved, at vi enten kravler op i træets krone med klatreseler og andet sikkerhedsudstyr og skærer grenene over i mindre stykker. Eller at vi kører op til toppen af træet med en lift og foretager topkapningen fra liftens kurv.

Så kan de enkelte stykker enten smides eller hejses sikkert ned, så der ikke sker skader på de bygninger, hegn og så videre, som står i nærheden.

Når topkapningen er færdiggjort, fælder vi efterfølgende selve stammen, skærer den op og rydder op efter os.

Hvornår skal træet fældes med sektionsfældning?

Står træet, så selve stammen ikke kan fældes uden at risikere at beskadige noget? Eller er træet så højt, at det bliver svært at fælde det uden stor risiko for, at det falder ned over hegn, naboens hus, offentlig vej eller nært hængende luftledninger?

Så kravler eller lifter vi os op og skærer træet ned i mindre, og mere kontrollable sektioner fra toppen af. Disse kan så enten kastes eller hejses ned uden risiko for skader.

Det tager naturligvis længere tid og kræver mere udstyr. Men risikoen for at beskadige noget minimeres, fordi træet fælles i mindre dele hele vejen ned til roden.

Hvad koster topkapning og sektionsfældning?

Prisen på topkapning og sektionsfældning afhænger af kompleksiteten på opgaven. F.eks. hvor stor og forgrenet træets krone er, hvor højt træet er, og hvor tæt det står på bygninger, hegn og risikozoner.

Derfor kommer vi altid ud og besigtiger de træer, vi skal topkappe eller sektionsfælde, for at give et gratis og uforpligtende tilbud.

Det giver os de bedste muligheder for at vurdere, hvilket udstyr vi får brug for, hvilke foranstaltninger vi skal træffe for at undgå skader og ulykker, og hvilken fældningsmetode vi helt konkret skal anvende.

Det sikrer, at du kan regne med den pris, vi giver dig på opgaven.

Veludført arbejde til aftalt tid og pris

Indhent uforpligtende tilbud

Vi kan også hjælpe dig med

I forbindelse med træfældning kan vi også hjælpe dig med:

Topkapning/fældning

Den sikre metode, hvis træet ikke kan fældes ved roden.

Rod- og stubfræsning

Så du kan bruge pladsen til noget andet i din have.

Eget savværk

Få skåret dit gamle træ fra haven op til brænde eller planker.