+45 89 80 67 67 info@alstraeservice.dk

Sikker træfældning i hele Sønderjylland

Er træet kommet i vejen, er du bange for grene, der kan falde ned, eller tager træet alt lyset? Så lad Als Træservice fælde træet sikkert og præcist. Det giver dig meget mere lys, luft og plads i din have. Vi har mange års praktisk erfaring og er fuldt forsikrede.

Fældning af træer i alle størrelser

Ingen træer er for store eller for små til at blive lagt sikkert ned af os – uanset om de står ud til vejen, togenes køreledninger eller tæt på din bolig. Vi tilbyder:

Fældning af træet

Vi fælder træet på den mest sikre og forsvarlige måde.

Oprydning efter fældningen

Vi skærer det fældede træ op og rydder op på grunden.

Bortskaffelse af træet

Vi kan bortskaffe eller levere træet opskåret efter ønske.

Veludført arbejde til aftalt tid og pris

Indhent uforpligtende tilbud

Det sikre valg, når du skal have fældet træet uden problemer

Med vores mange års erfaring kan du være helt tryg ved at sætte os til at fælde dit træ. Vi vælger altid den mest sikre og skånsomme metode, så du undgår skader på både bolig, hegn og vegetation.

Fra trælst træ i haven til helt nye muligheder

For at sige det på godt jysk, kan det være vældig trælst med et træ i haven, som står i vejen for de nye muligheder og den hverdag, du drømmer om. Eller som skygger for hverdagen indendørs eller for terrassen og havens blomster og buske. Eller slet og ret bare står lige dér, hvor du gerne vil have noget andet i din have.

Men tit er det ikke helt så lige til at fælde sådan et træ. For har træet vokset sig stort og fået en forgrenet krone, er der måske slet ikke plads til at få det fældet på traditionel vis. Eller også risikerer du, at det ryger ned i huset, hen over terrassen eller beskadiger dine flotte bede, når det vælter.

Det er her, du får brug for en erfaren træfælder, som kan tage korrekt bestik af dit træ og vælge den metode, som passer bedst til at få lagt træet sikkert ned.

Træfældning, topkapning eller sektionsfældning

Typisk kan du fælde et træ på 3 forskellige måder.

Er der plads nok, og står træet frit af bygninger, hegn, terrasser og beplantninger, kan træet fældes på traditionel skovhuggermanér ved at skære det over ved roden. Inden træet saves igennem, skæres der et indhug i stammen på den side, som træet skal falde til.

Er der risiko for at grenene i træets krone kan beskadige bygninger med videre, foretages der først en topkapning af træet. Her skæres grenene af, så de falder ned på en sikker og kontrolleret måde. Derefter fældes stammen på traditionel vis.

Står træet meget risikabelt, eller er pladsen trang, er den sikreste metode at fælde træet i sektioner. Det foregår ved, at først kronen og derefter stammen skæres ned i håndterbare sektioner, som enten kan falde eller hejses sikkert ned. Det er også løsningen, hvis træet f.eks. står tæt på naboens grund eller i nærheden af elektriske luftledninger eller offentlig vej.

Hvad koster træfældning?

Prisen på en træfældning afhænger typisk af træets størrelse, placering og fysiske udformning.

Kan træfældningen klares fra jorden, er det billigst. For så snart vi skal enten til at klatre op i træet eller får brug for en lift, tager det længere tid, kræver mere udstyr og øger risikoen. Og skal der ekstra mandskab til – f.eks. til at regulere trafikken eller være med til oprydningen – koster det naturligvis også ekstra.

På langt hovedparten af alle træfældningsopgaver giver jeg dig en fast pris, du kan regne med. Og har du flere træer, der skal fældes på én gang, bliver prisen pr. træ typisk billigere.

Vil du spare penge på træfældningen, kan du eventuelt selv stå for oprydning og bortskaffelse af træet.

Det er desværre ikke muligt at udnytte Servicefradraget i forbindelse med træfældning.

Udnyt træet fra dit fældede træ

Som noget helt unikt har vi vores helt eget savværk.

Derfor kan vi også tilbyde dig at levere dit fældede træ skåret op som planker til f.eks. et plankebord. Eller som brædder til vægbeklædning eller gulve.

Endelig kan vi også tilbyde dig at save og kløve træet til brænde.

På den måde kan du få glæde af det fældede træ – og tilmed få en god historie, du kan fortælle, når I har gæster: ”Forresten – kan du huske det store træ, vi havde i haven. Det er det, vi sidder og spiser ved nu.”

Veludført arbejde til aftalt tid og pris

Indhent uforpligtende tilbud

Vi kan også hjælpe dig med

I forbindelse med træfældning kan vi også hjælpe dig med:

Topkapning/fældning

Den sikre metode, hvis træet ikke kan fældes ved roden.

Rod- og stubfræsning

Så du kan bruge pladsen til noget andet i din have.

Eget savværk

Få skåret dit gamle træ fra haven op til brænde eller planker.